Týdenní plán 25. - 29. 6. 2018

24.06.2018 20:06

Tento týden nás čeká rozdávání všech věcí, které jsme si do školy za pět let nanosili a hledání všeho, co jsme kde po škole poztráceli. Odevzdáme učebnice, odneseme domů sešity, uklidíme a děti mi pomůžou připravit třídu na malování. Když zbude čas, budeme se ještě trošičku učit.

Od pondělí až do čtvrtka bude vyučování končit vždy v 11:50.

 

V úterý 26. 6. v 16:30 hodin se sejdeme ve Skleněné vile na slavnostním vyřazení. Všichni budeme ve společenském oděvu. Srdečně zveme všechny rodiče a ostatní příbuzné, aby si tuto slavnostní chvíli užili s námi.

Poté se rozejdeme domů, abychom si vzali připravené sbalené věci na kempování ve škole (spacáky, karimatky, polštářky, pyžama, kartáčky na zuby, hřebeny, čisté oblečení na ráno, nějaké drobné mlsáníčko na noční mejdánek). Pokud to počasí dovolí, přibližně kolem půl sedmé začneme na školním dvorku opékat večeři (buřty, chleba, hořčici a kečup pro děti zajistím; pokud to někdo nejí, přinese si, co mu libo).

Posedíme, společně pojíme, popijeme a zazpíváme si. Budeme rádi, když se k nám přidáte a užijete si rozlučku s námi. Pak vás pošleme domů a půjdeme si vyzkoušet, jaké to je probudit se ráno ve škole. :-) K snídani budou lívance se vším možným a čaj nebo kakao. A upeču i něco slaného. L.S.